Lezoline Nine teremcipő

43.960Ft

Pehelysúlyú versenycipő

  • Méret: 34-47
  • Súly: 273 g (43-as méretnél mérve)
  • Szállítás: 8-10 munkanapon belül

Leírás

Lezoline Nine

Tovább bővül a népszerű Lezoline széria egy újabb csúcsmodellel, a Lezoline Nine teremcipővel.

Az asztalitenisz mozgásában jelen levő oldalirányú terhelések, minden cipő számára kihívást jelentenek, emiatt különös figyelmet fordítanak a cipők leginkább igénybe vett részei megerősítésére. A torzió elleni védelem, a megerősített test rész, a talppárna technológia, mind a lehető legmagasabb játékteljesítmény céljául szolgálnak. A különösen tapadó és kopásálló talp adja a biztos támaszt és a többzónás felépítésnek köszönhetően a szükséges mobilitást is.

Kiváló kényelmet adó, könnyű és lélegző anyagokból készült megnyerő külsejű asztalitenisz cipő.

A Butterfly Lezoline Nine cipő minőséget és strapabíróságot kínál.


			

További információk

Cipőméret

34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lezoline Nine teremcipő” értékelése elsőként

Hivatalos közlemény

Őszintén hálásak vagyunk minden ügyfelünknek a Butterfly asztalitenisz termékek iránti hosszú távú támogatásáért.

A Butterfly elkötelezett amellett, hogy rendkívül kiváló minőségű asztalitenisz felszerelést biztosítson minden ügyfele számára Japánban és nemzetközi szinten egyaránt. A közelmúltban azt vettük észre, hogy termékeinkről téves információkat terjesztenek különböző országokban. Szeretnénk tisztázni a tényeket a kínált Butterfly termékekkel kapcsolatban.

Az összes Japánban gyártott Butterfly ütőfát és borítást a Butterfly TEC-ben gyártják Tokorozawa városában, Saitama prefektúrában. Tengerentúli leányvállalatainkon és disztribútorainkon keresztül a különböző országokban ugyanazokat a termékeket szállítjuk ügyfeleinknek szerte a világon.

Néhány párhuzamos importőr helytelenül állította, hogy “a Japánban értékesített ütőfák és borítások prémium (vagy kiváló minőségű), míg a Japánon kívül értékesítettek gyengébbek (vagy rossz minőségűek)”, és hogy “a csomagoláson található sorozatszám megkülönbözteti a kiváló és alacsony minőségű termékeket.” Szeretnénk egyértelművé tenni, hogy ezek az állítások teljesen hamisak.

A hivatalos közlemény angol nyelven az alábbi linken érhető el:

https://www.butterfly-global.com/en/news/info/20240514-2.html