RÓLUNK

Hikosuke Tamasu japán asztaliteniszező 1950-ben alapította meg Yanai városában az asztalitenisz sportág számára felszerelésket ás ruházatot gyártó Butterfly elnevezésű manufaktúráját. A Butterfly a kezdetektől fogva kiváló minőségű termékeket állított elő, és nagy hangsúlyt fektetett versenyek, edzőtáborok megrendezésére, a sportág népszerűsítésére, játékosok és klubok támogatására. A Butterflynál jellemzően az asztaliteniszhez érzelmileg kötődő, általában korábbi játékosok dolgoznak. A vállalat különlegessége az ott dolgozók családias, szeretetteljes együttműködése.
A Butterfly által képviselt életérzés és minőség manapság az egész világ számára elérhető. A világhírű asztalitenisz márka nagyon sokat köszönhet a magyar aranycsapatnak. A 70-es években a Jónyer István, Klampár Tibor és Gergely Gábor nevével fémjelzett, Butterfly felszerelésben játszó, aranygenerációnak köszönhetően, népszerű, piacvezető Butterfly világmárka született. A magyar válogatott a Butterfly felszereléssel, több évtized után, 1979-ben törte meg az ázsiaiak verhetetlenségét, és nyert csapatvilágbajnokságot. További magyar vonatkozása a cég világszintű fejlődésének, hogy a magyar csapat világhírű eredményeivel még inkább ismertté váló Butterfly termékek népszerűségére alapozva megnyílt az európai kereskedelmi képviselet, melynek indulását és irányítását szintén egy magyar ember, Széll Béla sikeresen valósította meg.
A Butterfly Magyarország Kft. gondolata 2010-ben született meg, miután a világ legjobb, Butterfly márkájú, adogatógépét Magyarországon fejlesztő és gyártó vállalkozó, és egy másik, az asztalitenisz iránt elkötelezett üzletember úgy döntött, hogy megszervezi a Butterfly márka honi kereskedelmi képviseletét. A tulajdonosok gyermekkorukban úgy nőttek fel, hogy mindig arról álmodtak, hogy Butterfly ütővel játszhassanak, ami akkor még nagyon nehezen volt elérhető. Generációjuk számára a Butterfly nem egy márka, hanem egy álom, egy fogalom volt. A tulajdonosok márka iránti elkötelezettsége többek között abban nyilvánul meg, hogy a cég megalapításakor lefektették, hogy az üzleti hasznukat 100%-ban a sportág fejlesztésére és a Butterfly márka magyarországi sikeres jelenlétére fordítják. A családias magyar vállalkozásunk a közeljövőben nyitja meg új bemutatótermét Gödöllőn, abban az új asztalitenisz csarnokban, melybe a tulajdonosok több év üzleti eredményét fektették be azzal a céllal, hogy a honi edzőképzés, utánpótlás nevelés és versenyeztetés, a Butterfly-ra jellemző egyedülálló és magas minőséget képviselő körülmények között történhessen.
Feltett szándékunk, hogy újra elterjesszük Magyarországon ezt a lassan itt feledésbe merült világmárkát, hiszen közmegegyezés szerint az asztaliteniszben a világon a legjobb minőségű termékekkel a Butterfly rendelkezik.
A világon a legtöbb élversenyző Butterfly borításokkal és ütőfákkal játszik. Ezeknek az aránya világ viszonylatban mindkét terméknem esetében meghaladja az 50 %-ot.
Be szeretnénk bizonyítani, hogy a vevők annak ellenére, hogy nem a legolcsóbbak, a Butterfly termékekkel járnak a legjobban, mert más olcsóbb márkák termékeinél – ez a ruhaneműinkre is vonatkozik – min. 2-3szor hosszabb ideig, kifogástalan állapotban használhatóak.