0Ft 0
Your cart is empty. Go to Shop

RÓLUNK

Hikosuke Tamasu japán asztaliteniszező 1950-ben alapította meg Yanai városában az asztalitenisz sportág számára felszerelésket ás ruházatot gyártó Butterfly elnevezésű manufaktúráját. A Butterfly a kezdetektől fogva kiváló minőségű termékeket állított elő, és nagy hangsúlyt fektetett versenyek, edzőtáborok megrendezésére, a sportág népszerűsítésére, játékosok és klubok támogatására. A Butterflynál jellemzően az asztaliteniszhez érzelmileg kötődő, általában korábbi játékosok dolgoznak. A vállalat különlegessége az ott dolgozók családias, szeretetteljes együttműködése.

A Butterfly által képviselt életérzés és minőség manapság az egész világ számára elérhető. A világhírű asztalitenisz márka nagyon sokat köszönhet a magyar aranycsapatnak. A 70-es években a Jónyer István, Klampár Tibor és Gergely Gábor nevével fémjelzett,  Butterfly felszerelésben játszó, aranygenerációnak köszönhetően, népszerű, piacvezető Butterfly világmárka született. A magyar válogatott a Butterfly felszereléssel, több évtized után, 1979-ben törte meg az ázsiaiak verhetetlenségét, és nyert csapatvilágbajnokságot.  További magyar vonatkozása a cég világszintű fejlődésének, hogy a magyar csapat világhírű eredményeivel még inkább ismertté váló Butterfly termékek népszerűségére alapozva megnyílt az európai kereskedelmi képviselet, melynek indulását és irányítását szintén egy magyar ember, Széll Béla sikeresen valósította meg.

DSC_1485

A Butterfly Magyarország Kft. gondolata 2010-ben született  meg, miután a világ legjobb, Butterfly márkájú, adogatógépét Magyarországon fejlesztő és gyártó vállalkozó, és egy másik, az asztalitenisz iránt elkötelezett üzletember úgy döntött, hogy megszervezi a Butterfly márka honi kereskedelmi képviseletét. A tulajdonosok gyermekkorukban úgy nőttek fel, hogy mindig arról álmodtak, hogy Butterfly ütővel játszhassanak, ami akkor még nagyon nehezen volt elérhető. Generációjuk számára a Butterfly nem egy márka, hanem egy álom, egy fogalom volt. A tulajdonosok márka iránti elkötelezettsége többek között abban nyilvánul meg, hogy a cég megalapításakor lefektették, hogy az üzleti hasznukat 100%-ban a sportág fejlesztésére és a Butterfly márka magyarországi sikeres jelenlétére fordítják. A családias magyar vállalkozásunk a közeljövőben nyitja meg új bemutatótermét Gödöllőn, abban az új asztalitenisz csarnokban, melybe a tulajdonosok több év üzleti eredményét fektették be azzal a céllal, hogy a honi edzőképzés, utánpótlás nevelés és versenyeztetés, a Butterfly-ra jellemző egyedülálló és magas minőséget képviselő körülmények között történhessen.

Feltett szándékunk, hogy újra elterjesszük Magyarországon ezt a lassan itt feledésbe merült világmárkát, hiszen közmegegyezés szerint az asztaliteniszben a világon a legjobb minőségű termékekkel a Butterfly rendelkezik.

A világon a legtöbb élversenyző Butterfly borításokkal és ütőfákkal játszik. Ezeknek az aránya világ viszonylatban mindkét terméknem esetében meghaladja az 50 %-ot.

Be szeretnénk bizonyítani, hogy a vevők annak ellenére, hogy nem a legolcsóbbak, a Butterfly termékekkel járnak a legjobban, mert más olcsóbb márkák termékeinél – ez a ruhaneműinkre is vonatkozik – min. 2-3szor hosszabb ideig, kifogástalan állapotban használhatóak.