ÜTŐFÁK

Butterfly műszálbetét technológiák

Az ITTF szabályozása szerint: legalább a fa súlyának 85%-a természetes fából kell készülnie. Más szóval a műszálbetétes technológiának nem szabad meghaladnia a súly 15%-át. Ennek ellenére a Butterfly versenyfája nem csupán 15%-ban szintetikus szálakból áll – a különleges szintetikus szálak pontos összehangolása a megfelelő természetes fafajokkal döntő jelentőségű. A Butterfly kutatórészlege folyamatosan új anyagkompozíciók létrehozásán dolgozik, az ütőfák minőségének és játéktulajdonságainak továbbfejlesztése érdekében.
A szintetikus szálak biztosítják a labda egyenletes visszapattanását az ütő egész felületén, ezzel precizitást és dinamikát kölcsönözve az ütéseknek mindezt egy kemény ütésérzettel kombinálva.

super_ZLC

Szuper ZLC

A száltechnológia döntő előrelépését a ZL-Fiber szintetikus szálai és a szén speciális kombinációja tette lehetővé, amely rendkívül homogén teljesítményt eredményezett az ütőfelületen, és jelentősen növelte a Sweet Spot területét. A Super ZLC ütőkfákat közepes keménység és jól kontrollálható ütések jellemzik. A fák gyorsak és lenyűgöző játékérzetet kölcsönöznek.

ZL-Carbon

A ZL-szálak és Carbon kapcsolata megemeli az ütőfa stabilitását és pontosságát egyaránt. A Sweet Spot területe megnő, ami egyenletes visszapattanást kölcsönöz az ütőfelületnek.
A ZL-Carbon szálas ütőfák közepesen kemény direkt ütés érzetet nyújtanak, a játék során lehetővé teszik a labda precíz helyezését és az érzéssel teli pörgető játékot.

super_ZLC

ZL-Fiber

A ZL-Fiber rendkívül finom és speciálisan edzett szintetikus szál, amely az asztalitenisz ütőfákban történő alkalmazáskor biztosítja a sebességet, a könnyedséget és a labda egyenletes visszapattanását. A ZLF fákat elsősorban kis súlyuk és a kontrollált puha ütések jellemzik.

Tamca 5000

Tamca-5000

A TAMCA 5000 egy szénszál, amely növeli a fa merevségét és stabilitását, és ezáltal lehetővé teszi kifejezetten dinamikus fák előállítását. A T5000 szálakat tartalmazó fák gyors, direkt és nagyon pontos játékot tesznek lehetővé, az ütés érzet általában inkább kemény.

CAF

Control Assist Fiber (CAF)

A CAF, egy vékony szénszál, lehetővé teszi a labda egyenletes visszapattanását az ütőfelületről, és növeli a pontosságot. A CAF lehetővé teszi könnyű fák előállítását szén-tipikus pontossággal anélkül, hogy az ütések érzete nagyon kemény lenne.

Carbon Nano Fiber (CNF)

CNF ütőfa

Egy extrém vékony szál, nanométer nagyságú növényi rostokkal. A Cellulóz Nano Fiber (CNF) lehetővé teszi, hogy a labda hosszabban időzzön az ütő felületén nagy sebesség mellett is.

Arlite-Carbon

Az arilát-szén egy már kipróbált és bevált szintetikus szálvegyület, amelyet a Butterfly gyakran használ, és amely sok népszerű ütőfa szerkezetébe integrálódik. Az ALC nagyobb stabilitást és pontosságot biztosít a fa számára anélkül, hogy negatívan befolyásolná a súlyát.

Ne hagyd ki!

Vásárold meg ütőfáinkat a webshopban!